Parerea ta despre activitatile desfasurate

cercetarea vietii drojdiei de bere

oichea adrian | 28.05.2012

Este o actiune foarte importanta in care putem sa vedem multe lucruri interesante, de exemplu:putem vede modul in care drjdia de bere isi desfasoara functia de respiratie, putem observa dimensiunile lor.

Cercetarea vietii unor bacterii

Spineanu Teodor | 28.05.2012

Cercetarea bacteriilor mi se pare o initiativa foarte interesanta deoarece de aici putem afla foarte multe lucruri interesante.

Bacterii

Moraru Lucian | 28.05.2012

Studierea bacteriilor mi se pare un lucru foarte interesant.

Viata Bacteriilor

Elena | 28.05.2012

Aceasta activitate mi-a captat atentia in mod deosebit. Filmarea despre aceasta activitate ofera sansa de a intelege mai bine cercetarile colegilor mei.

Viata bacteriilor

Mihaela | 28.05.2012

Foarte interesant materialul despre bacterii. Am putut observa cum bacteriile se miscau dintr-un loc in altul, acestea fiind purtate de diferiti agenti, mai ales aer si apa. O alta categorie de bacterii se miscau cu mijloace proprii, fiind prevazute cu cilii permanenti si temporari, in functie de mediul in care se aflau.

-> Activitatea privitoare cu respiratia drojdiei de bere

Milcinov Andra Victoria | 28.05.2012

Toate articolele sunt foarte interesante si imi place faptul ca proiectele sunt realizate in detaliu.
Bafta in continuare! Faceti o treaba foarte buna!

vreau sa particip

paraschivu adelin | 28.05.2012

va rog din toata inima mea la acest an vreau sa particip si eu.Caci can fiindcan.....va rog

Viata bacteriilor

Andrei | 28.05.2012

Termen generic prin care este desemnat ansamblul microorganismelor unicelulare, care nu apartin nici regnului vegetal, nici regnului animal, ci grupei protistelor procariote.

Fiinta apartinand unui grup caracterizat printr-o structura unicelulara foarte simpla, cu nucleu difuz si care se reproduce prin sciziparitate (divizarea in doua).

Unele bacterii au un efect benefic asupra organismului: cele care traiesc in intestin si contribuie la digestie si cele care, prezente in permanenta pe piele, impiedica bacteriile patogene sa o colonizeze (flora saprofita).

Activitatea privitoare cu respiratia drojdiei de bere

Narcis | 28.05.2012

A fost foarte interesant sa putem vedea modul in care drojdia de bere isi desfasoara funcia de respiratie.Surprinzator a fost momentul in care CO2 a inceput sa fie degajat, iar noi l-am colectat intr-un pahar Erlenmeyer.Dupa ce drojdia a consumat glucoza am putut determina o cantiate de aproximativ 1dm3 de dioxid de carbon.Consider aceasta experienta ca fiind foarte utila.

Inmultirea bacteriilor

Robert | 28.05.2012

Fiind printre cele mai mici organisme microscopice, bacteriile sunt raspandite in mii de specii si in numar colosal de indivizi.Aceasta raspandire extraordinara, spre deosebire de cea a anumitor mamifere,se datoreaza capacitatii lor de a se inmulti intr-un timp foarte scurt dar si dimensiunilor mici.
Luand ca exemplu o dreapta putem compara punctele infinite din care este formata cu diviziunea inevitabila a bacteriilor. In opinia mea matematica isi are rolul esential in studiul fenomenelor biologice,desi natura este pe deplin coordonatoarea tuturor proceselor.
Datorita celor studiate,consider ca,aceste organisme au un rol foarte important in circuitul elementelor din natura,in deosebi descompunerea substantelor organice.

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

New comment