Parerea ta despre activitatile desfasurate

Studierea miscarilor citoplasmatice in celulele unor plante acvatice

Vamvu Maria Alexandra | 28.05.2012

Participantii la aceasta activitate nu sunt o specie aparte de oameni dar beneficiaza de o imaginatie iesita din comun. Studiile de microscopie si biochimie , laolalta , mi se par extrem de interesante , permitand elevilor sa cunoasca diferite organizari moleculare .

cercetarea vietii drojdiei de bere

oichea adrian | 28.05.2012

Este o actiune foarte importanta in care putem sa vedem multe lucruri interesante, de exemplu:putem vede modul in care drjdia de bere isi desfasoara functia de respiratie, putem observa dimensiunile lor.

Cercetarea vietii unor bacterii

Spineanu Teodor | 28.05.2012

Cercetarea bacteriilor mi se pare o initiativa foarte interesanta deoarece de aici putem afla foarte multe lucruri interesante.

Bacterii

Moraru Lucian | 28.05.2012

Studierea bacteriilor mi se pare un lucru foarte interesant.

Viata Bacteriilor

Elena | 28.05.2012

Aceasta activitate mi-a captat atentia in mod deosebit. Filmarea despre aceasta activitate ofera sansa de a intelege mai bine cercetarile colegilor mei.

Viata bacteriilor

Mihaela | 28.05.2012

Foarte interesant materialul despre bacterii. Am putut observa cum bacteriile se miscau dintr-un loc in altul, acestea fiind purtate de diferiti agenti, mai ales aer si apa. O alta categorie de bacterii se miscau cu mijloace proprii, fiind prevazute cu cilii permanenti si temporari, in functie de mediul in care se aflau.

-> Activitatea privitoare cu respiratia drojdiei de bere

Milcinov Andra Victoria | 28.05.2012

Toate articolele sunt foarte interesante si imi place faptul ca proiectele sunt realizate in detaliu.
Bafta in continuare! Faceti o treaba foarte buna!

vreau sa particip

paraschivu adelin | 28.05.2012

va rog din toata inima mea la acest an vreau sa particip si eu.Caci can fiindcan.....va rog

Viata bacteriilor

Andrei | 28.05.2012

Termen generic prin care este desemnat ansamblul microorganismelor unicelulare, care nu apartin nici regnului vegetal, nici regnului animal, ci grupei protistelor procariote.

Fiinta apartinand unui grup caracterizat printr-o structura unicelulara foarte simpla, cu nucleu difuz si care se reproduce prin sciziparitate (divizarea in doua).

Unele bacterii au un efect benefic asupra organismului: cele care traiesc in intestin si contribuie la digestie si cele care, prezente in permanenta pe piele, impiedica bacteriile patogene sa o colonizeze (flora saprofita).

Activitatea privitoare cu respiratia drojdiei de bere

Narcis | 28.05.2012

A fost foarte interesant sa putem vedea modul in care drojdia de bere isi desfasoara funcia de respiratie.Surprinzator a fost momentul in care CO2 a inceput sa fie degajat, iar noi l-am colectat intr-un pahar Erlenmeyer.Dupa ce drojdia a consumat glucoza am putut determina o cantiate de aproximativ 1dm3 de dioxid de carbon.Consider aceasta experienta ca fiind foarte utila.

1 | 2 >>

New comment